Thuis ProductenHDD-Moddermotor

Boordownhole HDD Moddermotor voor HDD-Machine die Rots Conditation kruisen

Ik ben werkelijk zeer tevreden. Ernstig en snel team. Efficiënt na de verkoopdienst. Ik adviseer dit bedrijf. zeer snelle levertijd. Goede prijzen.

—— Jean luc di vanno

Zakelijke relatie vele jaren, grote partner voor STETON-Co. van TECHNIEKmachines, Ltd zijn geweest!

—— Alex

Ik ben online Chatten Nu

Boordownhole HDD Moddermotor voor HDD-Machine die Rots Conditation kruisen

Drilling Downhole HDD Mud Motor For HDD Machine Crossing Rock Conditation
Drilling Downhole HDD Mud Motor For HDD Machine Crossing Rock Conditation Drilling Downhole HDD Mud Motor For HDD Machine Crossing Rock Conditation

Grote Afbeelding :  Boordownhole HDD Moddermotor voor HDD-Machine die Rots Conditation kruisen

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: DAWN TOOLS
Certificering: ISO9001
Modelnummer: 95172MM
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Verpakking Details: houten kist
Gedetailleerde productomschrijving
Plaats van herkomst: China (vasteland) Type: Boorgatdiensten Motor
Gebruik: Goed borend Machine Type: Boringshulpmiddel
Functie: Hoge Hardheid Verwerking Type: smeden
Hoog licht:

richting boormotor

,

downhole moddermotor

Moddermotor, Downhole Motor voor HDD-conditationboring van de machinerots wordt gebruikt, Rotshulpmiddelen dat

 

Het gebruik het is één soort positieve verplaatsingsdownhole motor, met het werken het principe is de hoge druk vloeibare macht van modder in mechanische energie voor beetjeomwenteling om te zetten. Het wordt wijd gebruikt in goed richting en horizontaal olieveld en mijn goed, clusterputten en verticale Putten, boring, het doen afwijken, het aanpassen azimut, het uitboren, het uitboren, zij het volgen en controlebehandeling, en in sommige specifieke acties als samenstellingsboring en het oversteken, enz. ook toegepast.

 

Een Variof typt &ety de Mogelijkheden overeenkomstig de daadwerkelijke het boren behoeften, ontslaan wij hoogte, midiem en downhole motoren met lage snelheid, van een verscheidenheid van types met verschillende functionele configuratie en toepassing voor alle arbeidsvoorwaarden.

 

1. Standaard Standaardmotor, de schacht van de modder smerende transmissie, rechte, enige en dubbele neiging.

 

2. Het lange type wordt de torsie verhoogd met standaarddegenen van 30%to 60%than, de schacht van de modder smerende transmissie, rechte, enige en dubbele neiging.

 

3. Het hoge stroomtarief typt de goedkeuring van holle rotor en verschillende grootte van harde legerings straalpijp om de inkomende stroom en beetjemacht te verhogen.

 

4.High de afbuiging typt het unieke structuurontwerp maakt de lengte over alles korter en boog huisvesting dichter aan het beetje, het bereik van het afbuigingstarief tot 1/m, om goede arbeidsvoorwaarden te houden.

 

5. De weerstand op hoge temperatuur typt de motorstator wordt gemaakt van superieure kwaliteits bestand rubber op hoge temperatuur, dat de motor om stabiel op de goed bodem bij max. 175 C. toelaat te presteren.

 

6. Het type van olie-Stransmissionschacht ealed het verbetert de arbeidsvoorwaarde van duwlager en radiaal lager, en verhoogt de levensduur van elke enige reis.

 

7. Het regelbare type van krommingshoek rusten wij de motoren met regelbare krommingshuisvesting in uit verschillende types en grootte, en waardoor alvorens te dalen kunnen wij de krommingshoek aanpassen.

 

8. Het verzadigde weerstandstype van de zoutwatermodder de speciale deklaag op de rotor met sterke capaciteit van anticorrosief en slijtage-weerstand laat de motor toe om stabiel lange tijd in de voorwaarde van verzadigde zoutwatermodder te werken.

 

9. Het Type van effectweerstand keuren wij een reeks schokbrekers goed om of beetje springend en effectschok te verlichten te elimineren die in boring voorkomen, de boringshulpmiddelen te beschermen vermijdend schade, levensduur te verhogen en de veilig en efficiënte boring te verzekeren. (de weerstandsdownhole van het stijleffect de motor is onze producten van het nieuwe technologieoctrooi. Octrooi Nr ZL2011 2 0000193.2)

 

Boordownhole HDD Moddermotor voor HDD-Machine die Rots Conditation kruisen 0

 

 

Contactgegevens
NANJING STETON ENGINEERING MACHINERY CO.,LTD

Contactpersoon: sales

Tel.: +8618936863200

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)