Thuis

NANJING STETON ENGINEERING MACHINERY CO.,LTD

Ik ben werkelijk zeer tevreden. Ernstig en snel team. Efficiënt na de verkoopdienst. Ik adviseer dit bedrijf. zeer snelle levertijd. Goede prijzen.

—— Jean luc di vanno

Zakelijke relatie vele jaren, grote partner voor STETON-Co. van TECHNIEKmachines, Ltd zijn geweest!

—— Alex

Ik ben online Chatten Nu

NANJING STETON ENGINEERING MACHINERY CO.,LTD

1 2 3 4 5 6
NANJING STETON ENGINEERING MACHINERY CO.,LTD NANJING STETON ENGINEERING MACHINERY CO.,LTD NANJING STETON ENGINEERING MACHINERY CO.,LTD NANJING STETON ENGINEERING MACHINERY CO.,LTD NANJING STETON ENGINEERING MACHINERY CO.,LTD NANJING STETON ENGINEERING MACHINERY CO.,LTD
STETON-BUREAU HDD-MACHINE HDD-MACHINE
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Afrika
Merken : STETON
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000
Opgericht Jaar : 2017
Export pct : 70% - 80%

„Steton-Machines“, opgericht in 2017, die in onderzoek & ontwikkeling, productie, verkoop en de dienst voor Horizontale Richtingboringsmachine en de Boringsmachine van de Waterput gespecialiseerd zijn. Onze hoofdproducten zijn van „S“ de reeks van Horizontale Richtingboringsmachine, en van „Sc“ reeksen van de Boringsmachine van de Waterput.

 

Afhankelijk van onze geavanceerde ontwerphulpmiddelen、 productieprocessen, internationaal beheersysteem en ononderbroken technologische innovatie. Wij werden hoogst graadrecognization aan onze productkwaliteit van zowel binnenlandse als buitenlandse klanten. Onze productiecapaciteit 150 plaatst nu per jaar. De „Steton-Machines“ nemen „Klant, Team, Personeel, Innovatie en Efficiency“ als kernwaarde. Wij pogen de prima onderneming in de internationale machinesindustrie te worden.

Contactgegevens
NANJING STETON ENGINEERING MACHINERY CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. JOHN

Tel.: +86-18936863200

Fax: 86-25-57271809

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)